Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye-Honduras Maç Özet ve Golleri izle, Honduras Türkiye maçı kaç kaç bitti, Honduras Türkiye maçının golleri, Honduras Türkiye maçının özeti, Honduras Türkiye maçının golleri özet izle, Türkiye Honduras maçı özet ve golleri - Futbol Haberleri
        HONDURAS-TÜRKİYE MAÇININ TÜM DETAYLARI HTSPOR ARENA'DA...

        A Milli Takımımız, Honduras'ı 2-0 yendi... Goller Mevlüt Erdinç ve Caner Erkin'den geldi. İkinci yarıda bulduğu gollerle gülen milli takım son 6 hazırlık maçını da kazandı... Kuzey İrlanda, Belarus, İsveç, Kosova ve İrlanda'nın ardından seriye Honduras da katıldı...

        Fatih Terim yönetiminde Euro 2016 elemelerine hazırlık kapsamında yaz kampına çıkan A Milli Takım, bu kampın Avrupa ayağında oynadığı maçlarda Kosova’yı 6-1, İrlanda’yı ise 2-1’lik skorlarla devirmişti. Bu maçların ardından Amerika’ya geçen Ay-Yıldızlı ekip, burada ilk maçında Honduras'ı 2-0 yendi. Karşılaşma HABERTÜRK TV'den naklen yayınlandı. Goller 70. dakikada Mevlüt Erdinç ve 83. dakikada Caner Erkin'den geldi.

        Milliler daha önce oynadığı iki maçta da mağlup ettiği ve hiç gol yemediği Honduras'ı yine ağlarında gol görmeden yenmeyi başardı.

        SIRADA ABD VAR

        Milli takımımız, pazar günü ise son hazırlık maçında ABD ile karşılaşacak. 1 Haziran Pazar günü oynanacak ve 21.00’de başlayacak ABD-Türkiye maçını SHOW TV naklen yayınlayacak.

        HONDURAS - TÜRKİYE MAÇININ TÜM YAYIN HAKLARI CİNER MEDYA GRUBU'NA AİTTİR. HİÇBİR ŞEKİLDE KULLANILMAZ...

        ALPER POTUK SAKATLANDI

        Milli futbolcu Alper Potuk, Honduras karşılaşmasında omzundan sakatlanarak 10. dakikada yerini Oğuzhan Özyakup'a bıraktı. Alper Potuk'un sol omuz AC ekleminde (köprücük kemiği) yarı çıkığı tespit edildi.

        HONDURAS: 0 - TÜRKİYE: 2

        STAT: RFK Stadium

        HAKEMLER: Roberto Garcia, Jose Luis Camargo, Alberto Morin

        HONDURAS: Noel Eduardo Valladares Bonilla, Brayan Antonio Beckeles, Victor Salvador Bernardez Blanco (Dk. 46 Osman Danilo Chavez Guity), Maynor Alexis Figueroa Rochez, Emilio Arturo Izaguirre Giron (Dk. 81 Juan Carlos Garcia), Jorge Aaron Claros Juarez, Wilson Roberto Palacios Suazo (Dk. 67 Juan Pablo Montes) , Andy Ariel Najar Rodriguez (Dk. 66 Marvin Antonio Chavez), Roger Anibal Espinoza Ramirez (Dk. 46 Mario Roberto Martinez Hernandez) , Jerry Nelson Palacios Suazo (Dk. 46 Rony Dario Martinez Almendarez), Jerry Ricardo Bengtson Bodden.

        TÜRKİYE: Tolga Zengin, Hakan Balta, İshak Doğan, Hakan Çalhanoğlu (Dk. 46 Mevlüt Erdinç), Alper Potuk (Dk. 10 Oğuzhan Özyakup), Olcay Şahan (Dk. 46 Caner Erkin), Ozan Tufan, Mustafa Pektemek (Dk. 84 Ahmet İlhan Özek), Olcan Adın (Dk. 46 Gökhan Gönül), Ömer Toprak, Osman Tarık Çamdal (Dk. 80 Adem Büyük).

        GOLLER: Dk. 70 Mevlüt Erdinç, Dk. 83 Caner Erkin

        SARI KART: Dk. 62 Osman Danilo Chavez Guity (Honduras)

        Karşılaşma öncesinde, Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşu yapıldı. Yaklaşık 21 bin kişi maçı izlerken, A Milli Takımı desteklemeye gelen başkent Washington ve civarında yaşayan Türkler de tribünde, takımlarını destekleyen pankartlar açtı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ