Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray burak yılmaz açıklamaları, burak yılmaz ntvspor açıklamaları - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın 5 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığı Burak Yılmaz, NTVSpor canlı yayınına katıldı ve özel açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu eleştirilerin normal olduğunu ancak performansından memnun olduğunu belirtirken, hedefinin Avrupa'da kupa kazanmak olduğunu ifade etti. Mancini sonrasında takım olarak zorlandıklarını ifade eden milli futbolcu, Dünya Kupası için de favorilerini açıkladı.

        İŞTE BURAK'IN SÖZLERİ...

        "Teklife çok sevindim. Kendimce başarılı olduğum yerde devam etme kararı aldım. Benim için iyi oldu. Oynadığım son 4-5 sezona baktığım zaman kendimi istikrarlı görüyorum. Yetenek de önemli ama, bu dönemde istikrar ön plana çıktı. Yeteneğime, başarıma baktığım zaman her türlü üzerine koyarak devam ettiğimi düşünüyorum. Bu sene insanlar beni gol performansı olarak eleştirse de, bunu oynadığım mevkiiye de bağlıyorum. Ben takımımın başarısına önem verdiğim için, yaptıklarımı ikinci plana atıyorum. Önemli olan takımın başarısı. Her şeklide performansımın iyi olduğunu düşünüyorum. Beğenmeyenler de olacaktır tabii."

        ŞENOL GÜNEŞ'E AYRI PARANTEZ...

        "Şenol hocam farklı bir insandı, farklı bir değerdi. Ona her röportajımda teşekkür ediyorum, tekrar teşekkür ediyorum. Onun önemi benim için çok farklıdır. Benimle de ilişkileri çok farklı oldu. Trabzon'da da eleştirildiğim dönemler oldu ama o beni hiçbir zaman kenara bırakmadı, bana güvendi. Hocanın disiplini çok önemli. Bizler Türk oyuncularız ve duygusal insanlarız. Böyle yaklaşan hocalar olunca, performansın artıyor."

        "AVRUPA'DA KUPA KAZANMAK İSTİYORUM"

        "Bireysel olarak çok büyük oyuncular oynamış benim mevkiimde Galatasaray'da. Tabii ki Hakan abiye yetişmek kolay değil. Ama ben onun yolunda devam ederek, kazanabildiğim kadar kupa kazanmak istiyorum. Bundan sonra da Avrupa'da kupa kazanmak istiyorum. Artık Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyoruz düzenli olarak. Kolay değil ama, uzun zaman sonra Avrupa'da kupa kaldırmak istiyoruz, bunun da Galatasaray'a çok yakışacağına inanıyorum. Şu anda bu hedef uzak ihtimal görünüyor. Avrupa'daki takımların büyük bütçeleri var. Galatasaray'ın da son dönemlerinde iyi bir şekilde ilerleyen bir takım olduğu görülüyor. Ben kulüp olarak her sene kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum. Uzun vadede emin adımları attığımızı düşünüyorum."

        "MANCINI SONRASINDA ZORLANDIK"

        "Futbolcular olarak bizim yaşadığımız dalgalanma hoca değişikliği. Mancini ile Fatih hocanın stili farklı olduğu bir ortamdı. Biz çok zorlandık doğru söylemek gerekirse. Tamamen atak oynayan bir takımdan, biraz daha kendini güvene alan bir oyun oynamaya başladık Mancini ile. Ama son maçlara baktığımızda Mancini ile o havayı yakaladığımıza inanıyorum. Tabii ki artık uyum sorununun ortadan kalktığını düşünüyorum. Kamp dönemi de geçireceğiz, yeni transferler gelecek. Hocamız da Türkiye'yi de biliyor artık. O da ondan etkilenmiş olabilir. Artık uyum sorununun ortadan kalktığını düşünüyorum. Ben her zaman rekabete açığım ve kendime de güveniyorum Ama kimin oynadığı önemli değil Galatasaray'da. Mücadele önemli.

        DÜNYA KUPASI İÇİN FAVORİLERİ...

        "Dünya Kupası'mda İspanya, Almanya ve Belçika'yı favori görüyorum. Tabii ki Brezilya da iyi ama, onlar da ev sahibi olarak ellerinden geleni yapacaktır. Arda ile konuştuk, şampiyonluk sonrasında çok sevinçli ve duyguluydu. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Oralarda onu yaşaması bizim için büyük bir gurur."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ