Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig robben galatasaray, gomis fenerbahçe, raul jimenez beşiktaş, eduardo trabzonspor - Futbol Haberleri
        1

        LOMBARDO DA DOĞRULADI
        Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin yeşil ışık yaktığı Fabio Quagliarella için yardımcısından da olumlu açıklama geldi. Deneyimli hocanın sağ kolu Attilio Lombardo, İtalyan basınına yaptığı açıklamada oyuncuyu istediklerini net ifadelerle doğruladı. (Milliyet)

        2

        SERDAR TAŞÇI FENERBAHÇE'YE
        Serdar Taşçı için Spartak Moskova’nın kapısını çalan Feberbahçe, Sarı-Lacivertliler çok makul bir bonservis bedeliyle karşılaştı. Savunma oyuncusunu geçen sezon 4 milyon euroya alan Rus ekibi, aynı fiyatı talep etti. Fener, fiyatı biraz daha indirip, transfere noktayı koymayı amaçlıyor. (Fanatik)

        3

        BEŞİKTAŞ'IN YENİ GOLCÜSÜ JIMENEZ
        Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş gözünü Club America forması giyen Raul Jimenez'e dikti. Meksika ile Dünya Kupası’nda olan Jimenez’i çok isteyen Özen’in bu transferin takıma büyük katkı sağlayacağı düşüncesinde. Jimenez için Club America’ya 4.4 milyon euro önerilecek. (Akşam)

        4

        MANCINI, ROBBEN'İ İSTEDİ
        G.Saray'daki dev zirveden "Roberto Mancini ile devam" kararı çıktı. İtalyan hoca transfer konusunda Aysal’a “5 oyuncu almaktansa, takımı uçuracak 1 tane süper yıldız alalım. Bu isim Robben olabilir” dedi. (Fotomaç)

        5

        BARONI VE HOLMEN BURSA'YA
        Bursaspor, Fenerbahçeli Cristian Baroni ve Samuel Holmen'i kadrosuna katmak istiyor. Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe'nin kadrosunda düşünmediği oyuncular için girişimlere başladı. (NTVSpor)

        6

        BEŞİKTAŞ'TA ROTA TARIK ÇAMDAL
        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul'da buluştuğu Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'dan Tarık Çamdal'ı istedi. Orman'ın görüşmede para artı futbolcu önerdiği, Hoşcan'ın ise düşünmek için süre istediği bildirildi. (Fotomaç)

        7

        BRUMA'YA DEV TALİP
        Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma'ya İngilizler’den sonra Monaco da talip oldu. Ligue 1 ekibi bu sezon kiralamak istediği Portekizli için 16 milyon Euro'luk bütçe ayırdı.

        8

        MEIRELES'E RUSLAR TALİP
        Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki performansıyla öne çıkan Portekizli'ye teklifler yağıyor. Ülkesinden Porto ve Benfica, İngiltere'den Everton'ın kanca attığı yıldız futbolcu için CSKA Moskova ve Zenit de nabız yokluyor. (Fanatik)

        9

        BEŞİKTAŞ'TAN OLCAN ATAĞI
        Beşiktaş, Olcan Adın transferinde devreye girmeye hazırlanıyor. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor'un deneyimli oyuncuyu bırakmaya karar vermesi halinde harekete geçeceklerini söyledi. (Radyospor)

        10

        EDUARDO TRABZONSPOR YOLUNDA
        Yerli transfer piyasasını sallayan, yabancı forvet için girişimlerini sürdüren Trabzonspor'un Shakhtar Donetsk'le sözleşmesi sona eren Eduardo Da Silva'nın işini bitirdiği iddia edildi. (Fotomaç)

        11

        GÖKHAN TÖRE'NİN YERİNE DANNY
        Beşiktaş, Gökhan Töre'nin alternatifi olarak Zenitli Danny Miguel'e yöneldi. 30 yaşındaki Venezuela doğumlu ve Portekiz Milli Takımı'nda oynayan yıldız ile görüşmeler olumlu geçti. Danny için Töre'nin son durumu bekleniyor. Zenit formasıyla geçen yıl 32 maça çıkan Danny, 13 gol attı. (Fotomaç)

        12

        SAINT ETIENNE İKNA OLDU
        Galatasaray'ın yerli forvet adayları arasında başı çeken Mevlüt Erdinç'in transferinde flaş gelişme... Mevlüt için 8 milyon Euro isteyen Fransız ekibi, yapılan görüşmelerin ardından inadından vazgeçti ve fiyatı düşürdü. St. Etienne'nin Galatasaray'ın önerdiği 5 milyon Euro'ya yakın bir seviyeye geldiği belirtilirken, Mevlüt'ün de ayrılık talebini kulübün sportif direktörü ile konuştuğu kaydedildi. (Fotomaç)

        13

        GOMIS KADIKÖY'E
        Sow, Emenike ve Webo'nun sezon ortasında Afrika Kupası'na gidecek olması nedeniyle transfer stratejisini yeniden gözden geçirme kararı alan yönetim, forvet aramaya başladı. Fransızlar'ın iddiası ise Galatasaray ve Trabzon'un da istediği Lyon'lu Bafetimbi Gomis... (Fotomaç)

        14

        SON BOMBA FRED
        Kale önünde affetmeyen 'bitirici golcü' arayan Beşiktaş'ın 1 numaralı gözdesi Fred için kulübü Fluminense ile temaslar başladı.

        15

        SİNAN BOLAT TİMSAH GİBİ
        Bursaspor, milli kaleci Sinan Bolat’ı kadrosuna katmak üzere... Kayseri’den ayrılan tecrübeli kaleci için Porto’yla yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandı, imzalar birkaç güne kadar atılacak. (Fanatik)

        16

        BATUHAN SİVAS'I İSTİYOR
        Elazığspor küme düşünce yeni sezon için takım arayışlarına başlayan Batuhan Karadeniz'in, menaceri aracılığıyla Sivasspor'a mesaj gönderdiği öğrenildi. (Fanatik)

        17

        MOLEDO'DA SON VİRAJ
        Beşiktaş, Brezilyalı stoper Rodrigo Moledo'nun transferini bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Metalist Kharkiv'de oynayan 26'lık Moledo ile prensipte anlaşmaya varan Kartal, Ukrayna ekibiyle bonservisi için görüşüyor. 2018'e dek Moledo ile sözleşmesi olan M.Kharkiv kapıyı 4.5 milyon euro'dan açtı, Kartal ise 3 milyon euro önerdi. Moledo pazarlığının hafta içinde sonuçlanması bekleniyor. Gerekirse kiralama formülü uygulanacak. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ