Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig mevlüt galatasaray, ljajic fenerbahçe, marvin martin beşiktaş, djabou trabzonspor, transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        ADA'DAN BEN ARFA BOMBASI
        İngiliz basını, Newcastle United'ın orta sahadaki yıldızı için G.Saray'ın teklif yaptığını iddia etti. (AMK)

        2

        ÇİZME'DEN UÇUK İDDİA
        Fenerbahçe için hemen her gün bir ismi transfer eden(!) İtalyan basını, sarı lacivertlilere bu kez Roma'lı Adem Ljajic'i yazdı. (FOTOMAÇ)

        3

        GIOVINCO BİR ADIM ÖNDE
        İki golcü Osvaldo ve Giovinco, Galatasaray'ın gündemindeki yerini koruyor. Southampton'ın Osvaldo için 8 milyon Euro istemesiyle bu transfer bekletilirken Juve'nin fiyat kırmasıyla Giovinco'nun öne geçtiği bildirildi. (FOTOMAÇ)

        4

        ROTA YENİDEN LANZİNİ
        Fikret Orman'ın "Artık bedava verseler almam" dediği Lanzini için Bilic devreye girdi. "Bu oyuncuyu çok istiyorum, beni kırmayın" sözleriyle başkanı ikna etti. (AMK)

        5

        SNEIJDER HER AN GÖNDERİLEBİLİR
        Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal Sneijder için daha önce "Satmayız" dese de, M.United ve Monaco'dan ciddi teklif gelirse, elden çıkaracağı konuşuluyor. (FOTOMAÇ)

        6

        TRANSFER KASIRGASI
        Trabzonspor'un durmaya niyeti yok. Belkalem, İshak Doğan, Musa Nizam'ın işini bitiren Fırtına, Mitroglou ve Cardozo'da da sona yakın. Bu iki forvetin yanı sıra orta saha oyuncusu Djabou da dün açıkladı: Trabzonspor'a imza atabilirim (FOTOMAÇ)

        7

        CİMBOM'A SÜPER STOPER
        Chedjou'yu gözden çıkaran G.Saray, devleri peşinden koşturan Doria'yı istiyor. (TAKVİM)

        8

        BEŞİKTAŞ TEKLİF YAPTI
        Brezilya basını, Sarı-Lacivertliler'in satış listesine koyduğu Baroni'nin Beşiktaş'ın teklifini değerlendirme aşamasında olduğunu yazdı. (FOTOMAÇ)

        9

        GÖNÜLLÜ ASLAN
        Portekizli forvet Hugo Almeida’nın gelen transfer tekliflerini reddettiği ve G.Saray’dan haber beklediği ortaya çıktı. (FOTOMAÇ)

        10

        SON ADAY MARTIN
        Beşiktaş'ta 10 numara mevki için favori, Lille forması giyen Marvin Martin... Plase Dinamo Kiev'den ise Belhanda. (SABAH)

        11

        HAMİT'İ SATIN
        G.Saray'ın İtalyan hocası Cesare Prandelli, yönetime, Hamit Altıntop için iyi bir teklif gelmesi halinde satılması yönünde talimat verdi. (FOTOMAÇ)

        12

        KARTAL'DA 10 NUMARA İÇİN 5 ADAY
        10 numara transferi için tüm imkanları zorlayan Beşiktaş, tüm alternatifleri değerlendiriyor. Listede; Ronaldinho, Manuel Lanzini, Bryan Ruiz, Valbuena ve Belhanda var. (FANATİK)

        13

        MEVLÜT'TE SON DÜZLÜK
        G.Saray golcü futbolcunun transferini sonuçlandırmak üzere. (STAR)

        14

        UĞUR İÇİN SERVET İSTEDİLER
        Niasse'yi Lokomotiv Moskova'ya 5.5 milyon Euro'ya satan Akhisar Belediyespor, Uğur Demirok için de 3 milyon Euro ve Umut Bulut'u istedi. (FOTOMAÇ)

        15

        AKHİSAR YOLUNDA
        Galatasaray'da son 2 sezondur kadroya giremeyen ve kiralık olarak gönderilen Yiğit Gökoğlan'a, Akhisar Belediye'nin talip olduğu belirtildi. Cesare Prandelli de Yiğit'i ilk kampa götürmeyip satış listesine konulmasını istemişti. (FOTOMAÇ)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ