Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş belhanda transferi, belhanda beşiktaş'ta, belhanda dinamo kiev, beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş, listesinin ilk sırasındaki Belhanda için her yolu deniyor. Özellikle başkan Fikret Orman ve futbol şube sorumlusu Ahmet Nur Çebi, şartları zorlarken ilginç gelişmeler de yaşanıyor. Orman ve Çebi, Ukrayna ve Rusya’daki hatırı sayılır işadamları kanalıyla Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Proşenko’ya ulaştı.

        Proşenko’dan Dinamo Kiev Başkanı İhor Surhis’i fiyat konusunda ikna etmesi rica edildi. Kartal’daki ‘Belhanda çılgınlığı’ rakamlara da yansıdı. Yönetim bütçenin çok üzerine çıkıp bonuslarla birlikte 10.5 milyon Euro teklif etti.

        Bu paranın 3 milyon Euro’sunun bonus olduğu, Beşiktaş’ın lig ve Avrupa’da en üst noktaya ulaşması halinde ödeneceği belirtildi. Ancak Dinamo Kiev Başkanı Surhis’in inadını bu da kıramadı. Belhanda için Montpellier’e 8.5 milyon Euro ödeyen Surhis’in, “Bir sonraki satıştan yüzde 30 pay ödeyeceğiz. Hiçbir oyuncu, kendisi için ödediğimiz parayı getirmeden gidemez” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ