Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray pandev galatasaray, pandev galatasaray taraftarı, goran pandev oy, pandevi taraftar istemedi - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, forvet arayışları sonucunda Napoli'den Goran Pandev'in transferinde karar kılarken, Makedon oyuncunun sarı-kırmızılı taraftarların mevcut adaylar arasında en az istediği isim olduğu ortaya çıktı.

        G.Saray taraftarının buluşma noktası olan webaslan.com'da geçtiğimiz haftalarda forvet transferi için yapılan ankette, Goran Pandev en az oyu alan isim oldu.

        125,855 kişinin katıldığı ankette, Arsenal'den Joel Campbell %42 (53287), Lukas Podolski % 35,8 (32496), Schalke'den Klaas-Jan Huntelaar %18 (22692), Tottenham'dan Roberto Soldado % 8,3 (10508) ve Saint-Etienne'den Mevlüt Erdinç %5,1 (6418) gibi bir oy oranına ulaşırken, Goran Pandev ise taraftarların sadece % 0,4'ünün (454) onayını aldı.

        Öte yandan anketin altında yapılan yorumlarda da Pandev ile ilgili taraftarların, "Pandev ve Mevlüt hariç hangisi gelirse iş yapar tartışılmaz", "O değil de; Pandev'e bu kadar kişi oy vermiş.... Nasıl iş bu; bu kadar fb'li (bjk'lı) olacağını zannetmiyorum, O halde yanlış mı basılmış, ne olmuş merak ediyorum doğrusu... Pandev'e kendi iradesi ile oy veren arkadaşlar cevap yazabilirler mi bir zahmet?" şeklindeki yorumları dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ