Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe “Biz bir aileyiz” sloganı, eski sezon formaları taraftarlara dağıtılacak - Fenerbahçe Haberleri

        ÖZEL HABER - AHMET SELİM KUL

        Bu sezon göğüs reklamı almayarak “En büyük sponsorumuz taraftarımız” diyen Fenerbahçe’de, Fenerium adeta taleplere yetişmekte zorluk çekiyor. Taraftarın bu özverisinden hayli memnun olan Başkan Aziz Yıldırım da yöneticilerle beraber elini taşın altına koyuyor.

        “Biz bir aileyiz” sloganını çok önemseyen Aziz Yıldırım’ın önderliğinde hayata geçirilen yeni bir proje oldukça fazla konuşulacağa benziyor. Fenerium’un deposunda kalan eski formalar ve eski tişörtler, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu tarafından satın alınmaya başlandı. Alınan bu ürünler ise hayli ilginç bir organizasyon için kullanılacak.

        ‘TÜRKİYE’NİN TAKIMI’

        Fenerium’un deposunda kalan bu ürünleri satın alıp Anadolu’da başta Fenerium olmayan illere ve Fenerbahçeliler’e dağıtmaya karar veren Fenerbahçe Yönetim Kurulu, bu proje için Türkiye’nin 4 bir yanındaki derneklerden yardım alacak. Dernekler, ürünlerin dağıtılacağı kişilerin tespitini yapacak. Kendi aralarında tüm şehirlerin paylaşımını yapan yönetim kurulu üyeleri, ürünleri kendi bölgelerindeki derneklere gönderip halka ulaştıracak. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Fenerbahçe’nin sadece İstanbul değil, tüm Türkiye’nin takımı olduğunu ifade ederken; bu proje aynı zamanda sosyal sorumluluk misyonu da taşıyor.

        Bu projeyle hem Fenerium kazanç elde ederken, hem de “Biz bir aileyiz” sloganının hakkı verilip taraftara ulaşılıyor.

        PROJENİN HEDEFLERİ

        * Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Fenerbahçe’nin sosyal sorumluluk kapsamında tüm Anadolu’ya açılmasını sağlamak.

        * Fenerium’da depoda kalan ürünleri satın alarak Fenerium’a kazanç sağlamak.

        * Durumu olmayan veya lisanslı ürün alma imkanı bulunmayan taraftarlara lisanslı ürün kazandırmak.

        * Fenerbahçe’nin sadece İstanbul’un değil, tüm Türkiye’nin takımı olduğunu hatırlatmak.

        YILDIRIM’A HATAY VE URFA DÜŞTÜ

        Bu yeni proje kapsamında belirlenen tüm illerin dağılımı yapılırken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın payına ise Hatay ile Şanlıurfa düştü. Aziz Yıldırım’ın satın alacağı ürünler, bu iki şehre dağıtılacak. Başkan Yıldırım bu projeye çok önem verirken, ürün dağıtımını da bizzat takip ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ