Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer futbolun ustaları şırnak, futbolun ustaları geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor projesi - Futbol Haberleri

        "Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Şırnak'ta gençlerle maç yaptı.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde yaşayan gençlerle buluşmak üzere Şırnak'a gelen eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hasan Vezir, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran, temaslarının ardından, bir halı sahada düzenlenen maçta Şırnaklılarla bir araya geldiler.

        Şırnak Valisi Hasan İpek, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ve kurum müdürleriyle halı sahaya gelen futbolcular, çocuklar ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Ardından ünlü futbolcular ve aralarında Tümgeneral Baysar'ın da bulunduğu takım ile Şırnaklı gençlerin takımı maç yaptı.

        Çekişmeli geçen maç, takımların attığı 5'er gollerle berabere biterken, günün anısına çocuklara 300 futbol topu dağıtıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ