Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım türkiye danimarka maç özeti, türkiye danimarka özet izle, fatih terim açıklamaları, türkiye futbol direktörü fatih terim - Futbol Haberleri

        A Milli Takımımız'ın Danimarka'yı 2-1 yendiği mücadelede sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Show TV mikrofonlarına konuştu.

        Terim, "Kendi sahamızda kalmayı beceremiyoruz. Oyuncularıma bunu göstermek istedim. Ancak oyuna çok müdahale etmek zorunda kaldık. Sezon başı endişemi de dile getirmiştim. Taktik değişiklik yaptık, ufak dokunuşlar mecburiydi. İkinci yarı normal, benim hayatım boyunca tarzım olan ileride rakibi rahatsız ettik. İkinci golü golü bulmamız moral oldu. Açıkçası hazırlık maçından öte maç oynadık sanki... Normal puan maçı gibi bir maç oldu. Bu da bizim için iyi oldu. Arda'yı da görmek istedik; 25 dakikaya yakın izledik onu da. Biz, Arda'yı, Atletico Madrid'e inşallah ayağı sağlam göndeririz" ifadelerini kullandı.

        CANLI YAYINDA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

        Öte yandan karşılaşma sonrası Show TV Spor Spikeri Fatih Kuşçu'ya konuşan Fatih Terim'e; canlı yayında bugün doğum günü olduğu için pasta sürprizi yapıldı... Terim, "İnşallah İzlanda'yı yeneriz ve hep beraber doğum günü kutlarız" dedi.

        11 Ağustos 1990'da, bugün rakibimiz olan Danimarka ile oynanılan özel maçta Fatih Terim, A Milli Takım'ın başındaki ilk maçına çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ