Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray veysel sarı mancini açıklaması, veysel sarı galatasaray, veysel sarı tarık çamdal açıklaması - Galatasaray Haberleri

        Galatasaraylı futbolcu Veysel Sarı, Süper Lig'de oldukça zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini ve şampiyonluğa olan inançlarının üst seviyede bulunduğunu söyledi. Veysel Sarı, takımının ve kendisinin başarı hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

        Henüz ilk haftası geride kalan Süper Lig'in önemli rekabetlere sahne olacağına dikkati çeken sarı-kırmızılı oyuncu, "Bu sezon çok zorlu geçecek. Fenerbahçe ile dördüncü şampiyonluk yıldızını kazanabilmek için rekabet halindeyiz. Sezon sonunda gülen taraf olacağımızı düşünüyorum. Çünkü çok yüksek tempoda, çok iyi çalışıyoruz. Yoruluyoruz, çok acı çekiyoruz ama bu bizim işimiz ve sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

        Maçlara çıkarken veya hazırlanırken hiçbir rakibi düşünmediklerini aktaran Veysel, şunları kaydetti:

        "Her maçı final havasında oynamak, çıkıp kazanmak istiyoruz. Zaten bunu da başarabilecek güçte ve kapasitedeyiz. Bunları gerçekleştirirsek, sonuca ulaşırız. Şu anda tek düşündüğümüz kendi oyunumuz. Lig zor geçecek. Geçen seneden de zor olacağını görüyoruz. Tüm takımlar birbirini yenebiliyor. Herkes sahada iyi mücadele ediyor ve kaybetmeye kimsenin tahammülü yok. Rakiplerimizden Beşiktaş da çok iyi transferler yaptı ve izlediğimiz maçlarında iyi oyunlar ortaya koydu. Trabzonspor çok sayıda transfer yaptı ama onların nasıl bir performans sergileyeceklerini bilemiyorum. Zorlu bir lig geçecek ve inşallah sezon tamamlandığında gülen taraf biz oluruz."

        "TAKIM İÇİNDE ARKADAŞLIK ÜST SEVİYEDE"

        Galatasaray takımı içinde oyuncuların birbirleri ile iletişimlerinin ve arkadaşlıklarının çok iyi olduğunu dile getiren Veysel Sarı, "Takım olarak iyi durumdayız. İyi çalışıyor, mücadele ediyoruz. Arkadaşlık üst düzeyde. Takımda arkadaşlık, ağabeylik, kardeşlik bu şekilde sürerse, başarılı olmamamız mümkün değil" diye konuştu.

        Saha içinde tüm oyuncuların birbirlerine yardımcı olduğunu, birbirleri için mücadele ettiklerini vurgulayan sarı-kırmızılı futbolcu, "Bunun sonucunun iyi olacağını düşünüyorum. Belki şu ana kadar çok iyi top oynamıyoruz ama sergilenen ortak mücadele, sahada herkesin yüreğini ortaya koyduğunu, birbirimizin eksiklerini tamamlamaya çalıştığımızı gösteriyor. Bu da takım olma yolunda iyi bir ortamın bulunduğunun göstergesi" ifadelerini kullandı.

        Sarı-kırmızılı taraftarların kendilerine vereceği desteğin önemini de vurgulayan Veysel, "Takım olarak biz ve taraftarımız birleştiğimizde, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Biraz sabırlı olup, desteklerini devam ettirmeleri, her zaman yaptıkları gibi hem iyi günde hem de kötü günde arkamızda olmaları halinde, sezon sonu hep birlikte seviniriz" değerlendirmesinde bulundu.

        "BENİM İŞİM ÇALIŞMAK"

        Veysel Sarı, sezon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini kaydederken, Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue'nin kadro planlamasında yer almamalarının ardından , oynanan iki resmi maçta da savunmanın sağında 90 dakika sahada kalmasıyla ilgili olarak, şu ifadeleri kullandı:

        "Galatasaray'a geçen sezon devre arası gelmiştim ve öncesinde bir ay kadar da kadro dışı kalmıştım. Antrenman yapamamıştım. Ama bu sene hazırlık kampında çok iyi çalıştığımı düşünüyorum. Sabri ağabey ve Eboue ile ilgili kararlar tabii ki bana ait değil. Yönetimin ya da hocamızın kararı, bilemiyorum. Benim işim sadece çalışmak. Formayı aldığım zaman da iyi oynayıp bir daha bırakmamak. Şu anda iyi çalıştığımı düşünüyorum. Belki maçlarda performansım çok üst düzeyde değil. Ancak takım olarak iyi mücadele ediyoruz ve benim de iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum. Bu performansım şu an yetmeyebilir. Ama çok çalışarak daha üst seviyelere çıkacağım."

        "TARIK ÇAMDAL ÇOK İYİ KARAKTERLİ, ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU"

        Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı oyunculara değinen Veysel, daha önce Eskişehirspor'da da birlikte oynadıkları Tarık Çamdal'dan övgüyle bahsetti.

        Napoli'den alınan Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'nin futbolseverler tarafından yakından tanındığını ve takıma önemli katkı sağlayacaklarına inandığını anlatan Veysel, Tarık Çamdal için de "Tarık benim çok samimi arkadaşım. Eskişehirspor'da birlikte oynadık ve burada tekrar buluşmak nasipmiş. Onun çok iyi karakterli, çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Zaten öyle olmasa buralara gelemezdi. Şimdi milli takım kampında ve inşallah burada hem kendisi adına hem de takım adına önemli başarılar kazanır" şeklinde görüş belirtti.

        "MANCINI'DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

        Geride kalan sezonda teknik direktör Roberto Mancini ile çalıştıklarını, bu sezona ise bir başka İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile başladıklarını dile getiren Veysel Sarı, her iki çalıştırıcının da çok önemli isimler olduklarını kaydetti.

        "İkisinin de kendisine has stili ve çalıştırma tekniği var. İkisinden de öğrenilecek çok şey bulunuyor" diyen sarı-kırmızılı oyuncu, "Mancini'den çok şey öğrendim ve şimdi de Prandelli'den yeni şeyler öğrenmeye, onun istediklerini sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Onunla birlikte kendimi daha çok geliştirip, takıma katkı vermek istiyorum. İkisi de dünya çapında hocalar" diye konuştu.

        Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki rakiplerini ve tur şansını da değerlendiren Veysel, "Zor bir gruba düştük ve bunu herkes biliyor. Ama biz Galatasarayız. Başaramayacağımız hiçbir şey yok. Son iki sezonda gruptan çıkmıştık. İnşallah bu sezon da aynısı olur. Rakiplerimizden Arsenal, gruplara kalmadan önce Beşiktaş'ı eledi ama iyi futbol oynamamıştı. Borussia Dortmund'un bu kulvarda son 5 yılda yaptıkları ortada. Anderlecht ise Belçika ligi şampiyonu. Gerçekten zorlu bir grup" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ