Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Emir Sarıgül, Emir Sarıgül açıklamalar, Emir Sarıgül twitter - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, sosyal medyadan çarpıcı açıklamalar yaptı. Kişisel Twitter hesabından kendisine yönelik iddialarla ilgili sert ifadeler kullandı.

        Sarıgül'ün açıklamaları şöyle:

        "Beni yakından takip eden arkadaşlarımız eleştirilere, fikir ve projelere ne kadar açık olduğumu görmüştür. Şahsımı ilgilendiren konulara yönelik eleştiri ve sorulara karşı bizzat kendim arayarak cevapladığıma hepiniz şahit olmuşsunuzdur.

        Yine tarafıma sert bir şekilde eleştiri ve sorular yöneltilmesi üzerine telefon numarasını isteyerek tüm soru ve eleştirileri yanıtladığım taraftarımızın iyi niyetli olmasına karşın yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için cevap dahi vermediğim mesajlarının mesnetsiz iddialarla dolu yazılarla servis edildiğini gördüm. Bu durumda hukuki haklarımın doğmasına rağmen ''Galatasaray'' ismi geçmesi nedeni ile hiç bir işlem yapılmaması kararı aldım.

        Galatasaray camiasının ne denli büyük olduğunu unuttuğunu düşündüğüm kişilere şunu hatırlatmak istiyorum. Galatasaray’da işler sosyal medya ile yürümez. Galatasaray’da sosyal medya ile görevler, isimler değişmez. Çalışan er ya da geç hakkını alır. Neredeyse 4 günde bir maç yapacağımız, önemli mücadeleler vereceğimiz bu sezonda kenetlenerek hep birlikte büyük başarıları elde edeceğiz.

        GALATASARAY ‘fikri hür vicdanı hür’ felsefesiyle hareket eden ‘bir halatı hep birlikte çekenlerin takımıdır.'"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ