Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da yeni sistem nasıl olacak? Galatasaray'ın kadro dizilimi - Galatasaray Haberleri
        1

        Son gün Pandev, Dzemaili ve Tarık Çamdal’ın transferi, Galatasaray’da 3 oyuncunun kulübeye çekilmesine neden olacak. 5+3 yabancı kısıtlaması nedeniyle teknik direktör Prandelli’nin, Pandev ve Dzemaili’ye yer açması için iki lejyoneri kulübeye çekmesi gerekecek.

        2

        Savunmayı dört yerliden kurması beklenen İtalyan hoca, sol bekte Telles’i kızağa çekmeyi sürdürecek. Form grafiği yükselen Chedjou istemeye istemeye kulübeye gidecek. Bruma da Kamerunlu’nun yanında oturmak zorunda kalacak.

        3

        Telles ve Chedjou’nun yerini Hakan Balta, Tarık Çamdal (eğer sağ bekte düşünülmezse), Gökhan Zan ve Koray Günter dörtlüsünden ikisi dolduracak. Saha içinde Chedjou’dan boşalan kontenjan Dzemaili, Bruma’dan boşalan kontenjan da Pandev için kullanılacak.

        4

        Yeni sistemde ortada Melo, Dzemaili, Selçuk üçlüsüyle savunma direnci artacağı için, yerliden kurulu 4’lü defansa minimum iş düşeceği hesaplanıyor.

        5

        KALEYE SİNAN BOLAT FORMÜLÜ
        Prandelli’nin özellikle Avrupa dönüşü zayıf rakiplere karşı, Muslera’yı da rotasyona sokmayı düşündüğü öğrenildi. Kaleye Sinan Bolat’ın geçmesi durumunda, kulübedeki bir yabancı daha değerlendirilmiş olacak.

        6

        OLCAN SOL BEKE GEÇER Mİ?
        Yeni transferlerden Yasin Öztekin’in kulübeye bile girmesi zor gözüküyor. Hamit Altıntop dönerse ancak sağ bekte oynayabilir. Bu durumda Tarık sol beke, Hakan Balta da stopere kayabilir.

        7

        Umut Bulut ve Yekta sıra bekleyecek, Emre Çolak ve Aydın Yılmaz çoğunlukla tribüne gidecek. Prandelli’yi en çok Olcan Adın zorlayacak.

        8

        Bursa maçında sonradan girip takıma hareket kazandıran Olcan’ın 4-3-1-2 sisteminde kanatlarda oynayabileceği bölgede Sneijder ve Pandev bulunuyor. 4-2-3-1’e dönüldüğünde Olcan’a yer açılabiliyor.

        9

        Olcan, Trabzon’dayken bir süre sol bek olarak görev yapmış ve performansıyla beğeni toplamıştı. Prandelli, bu mevkide F.Bahçe’nin Caner’de yaptığını yapıp, Olcan’ı kullanarak rakiplerinin sağ kanadını çökertebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ