Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Maicon ve Elias arasındaki iddia yalan çıktı, Acı biber ve sütlü haber olayı yalan çıktı, Bild gazetesi tekzip yayınladı - Futbol Haberleri

        Roma’nın Brezilyalı sağ beki Maicon, antrenmana geç kaldığı gerekçesiyle Brezilya milli takımı teknik direktörü Dunga tarafından kadro dışı bırakılmış ve İtalya’ya geri gönderilmişti. Bunun üzerine Brezilya’da çeşitli haberler çıkmış, Maicon’un, bir diğer Brezilyalı futbolcu Elias ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle milli takımdan gönderildiği iddia edilmişti.

        Bild gazetesi de bunu bir adım ileriye taşımış ve Maicon’un, Elias’a acı biber ve süt içeren özel bir şaka yaptığı, ardından da otel odasında Elias ile birlikte olduğunu iddia etmişti. Bazı Türk siteler de bu haberi manşetlerine taşımıştı.

        Fakat Alman gazete, bugün bir tekzip yayınlayarak haberi hiciv amaçlı yayın yapan (Türkiye’nin Zaytung’u) bir siteden aldıklarını belirtti.

        Elias ise iki gün önce yaptığı açıklamada bu iddiaları kesin bir dille yalanlamış, hukuk yoluna başvuracağını ifade etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ