Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe forma imza günü - Fenerbahçe Haberleri

        Futbolcu Hasan Ali Kaldırım, imza töreni öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakarya'da taraftarlarıyla buluştukları için mutlu olduğunu söyledi.

        Bu sezon kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Kaldırım, "Bu sezon hedefimizde dördüncü yıldız var. Geçen sezon şampiyon olduktan sonra rakiplerimiz bize karşı daha istekli oynadı. Kendileri şampiyon olmak istedikleri için bu sezonun biraz daha zor geçeceğini düşünüyorum. Taraftarlarımızla olacağız, onlara çok teşekkür ediyorum. Forma alarak hem kulübümüze hem de bizlere yardımcı oluyorlar" diye konuştu.

        Kaleci Erten Ersu da Fenerbahçe'nin en büyük gücünün taraftarları olduğunu vurguladı.

        Taraftarın hiçbir zaman desteğini esirgemediğini vurgulayan Ersu, "Bu sezon dördüncü yıldızı takarak onları da mutlu etmek istiyoruz. Umarım başarılı oluruz, gayet iyi gidiyoruz. Önümüzde önemli Akhisar Belediyespor maçı var, inşallah orada galip gelerek en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

        Hakan Cinemre de her maçın kendileri için önemli olduğunu belirterek, şunları dile getirdi:

        "Bu sezon hedefimizde dördüncü yıldız var. Gençler olarak bu başarıda payımız olursa ne mutlu bize. Taraftarlarımızdan bizlere destek olmasını bekliyoruz. Geçen sezon kiralık oynayıp geldim. Bu sezon da ağabeylerime bakarak, hepsinden bir şeyler kapmaya çalışıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hocalarımız bizlere destek veriyor."

        Alışveriş merkezindeki Fenerium mağazasının önüne akın eden Fenerbahçeli taraftarlar, oyuncularla fotoğraf çektirerek, formalarını imzalattı.

        Bazı taraftarların oyuncularla "özçekim" yapması, renkli görüntülere sahne oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ