Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Golf PGA European Tour final serisinin 3. ayağı olan turnuvanın başlangıç vuruşu, gecikmeli yapıldı - Golf Haberleri

        Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde yapılan PGA European Tour final serisinin 3. ayağı olan Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası, gecikmeli başladı.

        Belek beldesindeki The Montgomerie Maxx Royal Otel'in sahalarında Türk Hava Yolları (THY) ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve 08.45'te başlaması beklenen turnuvanın açılış vuruşu, yağış nedeniyle 3 saat 20 dakika gecikmeli yapıldı.

        Turnuvanın başlangıç vuruşunu İngiliz golfçü David Horsey yaptı. Horsey'in ardından ikinci vuruşu Danimarkalı Morten Qrum Madsen, üçüncü vuruşu da European Tour'da profesyonel olarak mücadele etme hakkı kazanan ilk Türk olan Hamza Sayın gerçekleştirdi.

        Oyunları izlemek için sahaya gelen turistlere, yağış nedeniyle yağmurluk ve şemsiye dağıtıldı.

        78 sporcunun 3'erli 26 grupta mücadele edeceği turnuvada dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, 26'ncı grupta golfçüler Henrik Stenson ve Justin Rose ile mücadele edecek.

        Turnuvada ayrıca Türkiye'nin ev sahibi olması nedeniyle amatör Türk golfçüler Ali Altuntaş ve Ediz Kemaloğlu da mücadele veriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ