Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa HT İDDAA Yazarı Yaşar Gülay yorumladı... - İddaa Haberleri

        463 SİLKEBORG-SONDERJYSKE (VAR) 1.45

        DANİMARKA’DA 2 takım düşüyor. Son 3 sırada bulunan Brondby, Sonderjyske ve Silkeborg’un 21 puanı var. Silkeborg averajla sonuncu. 2. yarıya Aalborg galibiyetiyle başlamışlardı. Ardından lider Kopenhag ile ligde 2. sırada bulunan Randers’a deplasmanda kaybettiler. Bir maçı eksik olan Sonderjyske ise devreye kötü başladı, iki maçı da gol atamadan kaybetti. Ancak dış saha performansıyla dikkat çekiyorlar. 11 maçın 5’ini kazandılar. Lider Kopenhag ile aynı sayıda dış saha galibiyetleri var. Ev sahibinde, son maçta Randers’a karşı forma giyen isimlerden; ön libero Hansen (22 maç, 1 gol, 3 asist) ile stoperler Jakobsen (13 maç, 1 asist) ve Kiilerich (12 maç, 1 gol) sakat. Ligde kalmaya çalışan iki ekibin maçında “Karşılıklı gol var” denenir.

        464 AUE-1860 MÜNİH (2) 2.10

        ALMANYA 2’DE devreyi 10 puan topladığı 4 maçlık seriyle bitiren Aue 2. yarıdaki 7 haftada 5 puan aldı. Üst üste 2 maçtan 4 puan çıkardılar ama rakipleri son 3 basamaktaki Dresden ile Regensburg’du. Bu kez formda bir takımla karşılaşacaklar. 4 haftada 8 puan toplayan 1860 Münih kazandığı 2 maçı da deplasmanda oynadı. Play-off’tan 8 puan uzakta olan konuk ekip deplasman başarılarına bir yenisini daha ekler.

        476 BARİ - LİVORNO (VAR) 1.55

        BARİ, 26’da 10 kişi kaldığı maçta play-off mücadelesi veren Empoli’yi deplasmanda, bu sezon ilk golünü atan sol bek Rossi’nin 64’teki sayısıyla yendi. Son 5 maçta 13 puan alarak düşme hattından kurtulan ev sahibi ekip için tehlike sürüyor. Play-out’ta bulunan, bir maçı eksik Ascoli’nin 2 puan üzerindeler. İki takımın direkt Serie A’ya çıktığı İtalya 2’de Livorno, averajla Verona’nın ardından 3. basamakta. Verona bu hafta 10 puan farkla lider olan Sassuolo ile deplasmanda karşılaşıyor. Kazanıp yarışta avantaj yakalamak istiyorlar. Dışardaki 16 maçın 12’sinde skor bulmayı başaran Livorno’nun deplasman karnesi de iyi. “Var” cazip.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ