Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Olimpiyat Ahmet Peker, Londra Olimpiyat Oyunları - Olimpiyat Haberleri

        Ahmet Peker, Serbest Güreş Milli Takımı'nın kamp yaptığı İkitelli'deki İSKİ Tesisleri'nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, olimpiyatlardan sonra evlenmeyi düşündüğünü belirterek, ''Altın madalya alırsam evlenirim. İnşallah olimpiyat şampiyonu olup, herkesi mutlu etmek istiyorum'' dedi.

        Geçen yıl dünya şampiyonasında madalya alamayınca bu yıl sevdiği kızı bir kez daha babasından istediğini anlatan Ahmet, ''Kayınbabam geçen sene 'Dünya şampiyonasında altın madalya almadan gelirsen, kız vermem' dedi. Bu sene yine istedim. İnşallah, olimpiyatlarda alacağım altın madalyayı getirip, kızı alacağım ve düğün yapacağım'' diye konuştu.

        ''İnşallah 5'te 5 yaparız''

        Gençlerde 2006, 2008 ve 2009 yıllarında 3 kez dünya şampiyonu olan Ahmet Peker, büyüklerde katılacağı ilk olimpiyatta birincilik kürsüsüne çıkmak istiyor.

        Büyüklerde bu yıl Avrupa üçüncüsü olduğunu hatırlatan 23 yaşındaki genç güreşçi, ''Olimpiyat oyunlarına ilk kez katılıyorum. İnşallah olimpiyat şampiyonu olurum ve ileriye daha güzel adımlar atarım'' ifadelerini kullandı.

        Erzurum'daki kampta iyi çalıştıklarını, İstanbul'da da form antrenmanları yaptıklarını dile getiren Ahmet Peker, şunları kaydetti:

        ''Hepimizin durumu çok iyi. Serbest milli takımda olimpiyat oyunlarına gidecek 5 kişinin 3'ü genç. İnşallah 5'te 5 yapacağız ve tüm arkadaşlarımız olimpiyat şampiyonu olacak. Hedefimiz altın ama altın-gümüş fark etmez. İnşallah 5 madalya ile döneriz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ