Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Özel Fırtına'dan misilleme! - Özel Haberleri

        Şenol Güneş: Sen yeter ki Trabzonspor’u seç ve bize gel, gerisine karışma.

        Bordo mavililer, sezon sonu sözleşmesi bitecek Semih Şentürk’ü renklerine bağlamak için kolları sıvadı. 2.5 milyon Euro’luk net teklife, imza parası da eklemeyi düşünüyorlar.

        Hürriyet gazetesinin haberine göre; Süper Lig’de sezon bitimine 5 hafta kala dedikodu kulisleri de hızla çalışıyor. Şampiyonluğun 2 adayı Trabzon ve F.Bahçe arasında zirve yarışının dışında, her iki taraf inkar etse bile transfer savaşı da yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin, rakibinin en iyi yerli oyuncularından Selçuk İnan’la anlaştığı, hatta Mehmet Topuz’un aldığı ücreti bu oyuncuya da önerdiği camianın önde gelen isimleri tarafından doğrulanıyor.

        Buna karşılık, Trabzonspor’un eli boş durmuyor. Onlar da Selçuk misillemesini, F.Bahçe’nin golcüsü Semih Şentürk ile yapmaya hazırlanıyor. Gelin bu gelişme ile ilgili,

        TRABZON'UN SEMİH MACERASINA BİR BAKALIM...

        SEZON BAŞI OLMADI

        Bordo mavili yöneticiler, sezon başında da Semihiçin girişimlerini yaptılar. Bu oyuncunun menajerlerine resmi tekliflerini ilettiler. 2.5 milyon Euro yıllık net ücret önerdiler ancak Semih, opsiyonlu sözleşmesini devam ettirme kararı alınca bu görüşmeler tıkandı.

        DEVRE ARASI KONUŞTULAR

        İlk yarı bitiminde Trabzonspor, F.Bahçe’nin 9 puan önündeydi. Semih’i çok isteyen Şenol Güneş’in, milli golcüyü arayarak, “Sözleşmen bitiyor. Şu anda da sözleşme imzalayabilirsin. Etik dışı davranmıyorum. Trabzon formasını giymeni çok istiyorum. Yeter ki Trabzon’a gel, gerisine karışma” dediği öğrenildi. Milli futbolcunun ise, “Hocam, teşekkür ederim. Şu an bunu konuşmak istemiyorum. Sezon sonu geldiğinde önce F.Bahçe ile konuşayım; ardından size cevap veririm” diyerek bu teklifi reddettiği ifade edildi.

        Devre arası yapılan görüşmelerinin ardından Semih’in transferi için Trabzon kanadından hiçbir adım atılmadı. Ta ki, F.Bahçe-Selçuk İnan flörtü konuşulmaya başlanıncaya kadar. Sarı lacivertliler, her ne kadar yalanlasa da Trabzon kanadı bu duruma inanmadı. Hemen kolları sıvadı ve milli futbolcunun menajerlerini tekrar aramaya başladı. Dudak uçuklatıcı teklifler hazırlayan Trabzonlular, 2.5 milyon Euro’luk net tekliflerine, imza parası da eklemeyi düşünüyor. Bordo mavililer sezon sonunda Semih’i mutlaka kadrosuna katmak istiyor.

        SEMİH KIRGIN

        Semih, aslında biraz kırgın. Alex ile sözleşmesi bitmeden devre arası anlaşma yapılmasının kendisinin de hakkı olduğunu düşünen futbolcu, şimdilik sadece takımın şampiyon olmasına bakıyor. F.Bahçe’den 1 milyon 450 bin Euro alan golcü, İspanyolların da kıskacında. Deportivo 1.5 milyon Euro’luk teklifine ek olarak, açıktan 1 milyon Euro imza parası da ekledi. Ayrıca Villarreal’in yanı sıra, İngiliz Fulham takımı da F.Bahçeli futbolcuyu gözüne kestirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ