Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor İşte Fatih Tekke gerçeği - Spor Haberleri

        Fenerbahçe ve Hertha Berlin’in transfer listesindeki Fatih Tekke için Trabzonspor’un da devrede olduğu ve bordo-mavili yönetimin eski futbolcusunu geri almak istediği en yetkili ağızlardan biri tarafından yalanlandı.

        Rusya’da mutsuz olduğu bilinen ve Türkiye’ye dönmek istediğini saklamayan Fatih Tekke’nin ailesi içinden edinilen bilgiye göre; Trabzonspor, milli futbolcuyu transfer etmek ya da kiralamak istese Fatih hemen bugün gelir. Dönmek istediğini yönetime de iletti, ama olumlu cevap alamadı. Fatih Tekke tam iki aydır bordo-mavili yönetimden haber bekliyor.

        Tekke ailesinin konuyla ilgili açıklaması şöyle,

        “Yönetim yüksek fiyata sattığı Fatih Tekke’nin Trabzon’a dönmesini istemiyor olmalı ki, bu transfere sıcak bakmıyor. Sadece gündemde tutuyor. Hatta Trabzonspor’un Rus kulübüne resmi bir teklifi bile yok. Fenerbahçe ve Hertha Berlin’in verdiği paranın yarısına Fatih Trabzonspor’a imza atmaya hazır. Çünkü Trabzonspor hastası. Tatilini bile Trabzon’da geçiriyor. Yönetim bu transferi gündemden indirmediği gibi Fatih’in başka bir takıma gitmesine de çanak tutacak. Ondan sonra da ‘Fatih bizi istemedi, başka takıma gitti’ diyecek. Olay tamamen bundan ibaret.”

        Trabzonspor Fatih Tekke konusunda tavrını değiştirmez, Fenerbahçe de Zenit yönetimiyle bonservis sorununu çözerse, milli futbolcu önümüzdeki sezon sarı-lacivertli formayı giyecek.

        Hürriyet

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ