Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Galatasaray'da Martinez belirsizliği - Spor Haberleri

        Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu yaptığı açıklamada, Galatasaray'a tekliflerini sunduklarını, olumlu veya olumsuz cevap beklediklerine kaydetti. Martinez'i sezon sonuna kadar sarı kırmızılı takıma kiralama karşılığı Mehmet Güven, Özgürcan ve Metmet Topal'ı kiralık olarak istediklerini belirten Hacıeyüpoğlu, "Galatasaray Kulübü'ne son teklifimizden sonra cevap vermesi ve değerlendirme yapması için bir süre verdik. Bu süre henüz dolmadı. Kendileri bunu değerlendiriyorlar. Galatasaray büyük bir camia kendi içinde değerlendireceklerdir. Olumlu veya olumsuz bir cevap verdikleri takdirde farklı alternatifleri değerlendireceğiz. Ya da şampiyon olmamız halinde Süper Lig'e çıkınca Martinez'i elimizde bulunduracağız. Bu anlamda Galatasaray'dan gelecek olumlu ya da olumsuz cevaba göre hareket planımızı belirleyeceğiz" dedi.

        Hacıeyüpoğlu, Martinez'in Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri olduğunu ifade ederek, "Martinez Türkiye'ye kazandırılmış iyi kalecilerden biri diye düşünüyorum. Sakaryaspor ve Sakaryaspor taraftarları ondan memnun. Yönetim olarak biz de çok memnunuz. İyi bir kaleci, iyi performans gösteriyor. Ama daha önemlisi Martinez ahlakıyla da, takım arkadaşlarıyla ilişkisiyle de bana göre Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri" diye konuştu.

        Martinez konusunda Galatasaray dışında başka kulüplerle görüşmeyi uygun bulmadıklarını belirten Hacıeyüpoğlu, "Martinez'e başka kulüplerden teklif var. Ancak şu aşamada Galatasaray dışında başka bir kulüple görüşmeyi uygun bulmuyoruz. Diğer teklifleri konuşmayı doğru bulmuyoruz. Bunun için başka kulüplerle görüşmedik" dedi.

        Hafta sonu oynadıkları Kocaelispor karşısında aldıkları bir puanın önemli olduğunu belirten Hacıeyüpoğlu, "Sahada iyi mücadele eden iki tamı vardı ve bu mücadele sonunda 1-1 sonuçlanan bir futbol vardı. Biz takımımızın futbolundan memnunuz. Karşılaşma her iki takım lehine farklı skorlarla sonuçlanabilirdi. Şampiyonluk yolunda Kocaelispor deplasmanından aldığımız bir puan önemli.

        Ama daha önemlisi futbolcuların bu çetin mücadele içinde centilmence hareket etmeleri. Bu bizi daha da sevindirdi. Artık bizim için Kocaelispor

        karşılaşması bitmiştir. Biz 16 maçlık periyoda devam ediyoruz. Ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız

        Orduspor maçını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ