Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Kemerburgaz Tesisleri’ndeki Ciner Grubu Tenis Turnuvası Finali’nde Sinan Solaklar’ı 2-0 mağlup eden Serhat Tuna mutlu sona ulaştı - Tenis Haberleri

        Nefes kesen Ciner Grubu Tenis Turnuvası, dün final maçı ve kapanış töreniyle sona erdi. Kasımpaşa’nın Kemerburgaz Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın finalinde Eti Soda Pazarlama Müdürü Sinan Solaklar ve Habertürk Televizyonu’ndan Serhat Tuna karşı karşıya geldi.

        Oldukça heyecanlı geçen maçı 6-4 ve 7-5’lik setlerle 2-0 kazanan Serhat Tuna şampiyonluğa ulaştı. Tuna, şampiyonluk kupasını ve imzalı Kasımpaşa formasını Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner’in elinden aldı. Turgay Ciner, “Medya, sanayiyi yendi, kazanan medya oldu” dedi.

        ŞOTA DA ÖDÜL VERDİ

        Finale kalan Sinan Solaklar ikincilik kupasını ve imzalı formasını, çeyrek finalde Tuna’ya yenilen Kasımpaşa’nın Gürcü teknik direktörü Şota Arveladze’nin elinden aldı.

        Kapanış konuşmasını yapan Havaş Turizm Seyahat ve Kargo Taşımacılığı A.Ş. Genel Müdürü ve Turnuva Direktörü Zihni Hiç, katılan herkese teşekkür ederken, Kasımpaşa Genel Müdürü Osman Akagündüz turnuvaya katılan diğer sporculara katılım belgeleri ve imzalı Kasımpaşa formaları verdi.

        Kapanış kokteyline Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan, Kulüp İcra Kurulu Üyesi Mustafa Topal, Kulüp Müdürü Osman Akagündüz, Havaş Turizm Seyahat ve Kargo Taşımacılığı A.Ş. Genel Müdürü ve Turnuva Direktörü Zihni Hiç ve Ciner Grubu çalışanları katıldı.

        Renkli görüntülere sahne olan turnuvada mutlu sona ulaşan Salih Tuna’ya şampiyonluk kupasını Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner verdi. Organizasyonda yer alanlara katılım belgesi ve Kasımpaşa forması verilmesinin ardından toplu fotoğraf çektirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ