Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis ATP TEB BNP Paribas İstanbul Open’ı Roger Federer heyecanı sardı - Tenis Haberleri

        TEB BNP Paribas İstanbul Open için ilk kez Türkiye’ye gelecek tenisin ‘Majeste’ lakaplı yıldızı Roger Federer için organizasyon komitesi adeta alarma geçti. İsviçreli yıldızı rahat ettirmek için özel önlemler alındı. 27 Nisan’da başlayacak turnuvada raket sallayacak yıldızı en iyi şekilde ağırlamak için yetkililer büyük bir titizlikle çalışıyor.

        26 Nisan’da İstanbul’a gelecek olan Federer, boğaz manzaralı bir odada kalacak. Ünlü raketin akşam yemeklerine, WOS Arena’daki locasından özel güvenliğine kadar her detay en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Turnuvaya büyük ilgi var. Biletler satışa çıktıktan 1.5 saat sonra tükenmişti.

        81 İLDEN GELECEKLER

        Tenis Federasyonu ise sadece Roger Federer’i görmek ve onunla yapılacak olan ‘tenis günü’ne katılmak için Türkiye’nin 81 ilinden, küçük tenisçileri Esenyurt’taki Garanti Koza WOS Arena’ya getirmeyi planladı. Ancak katılım için başvurular yoğunlaşınca federasyon çareyi seçme yapmakta buldu.

        WOS ARENA HAZIR

        27 Nisan-03 Mayıs’taki TEB BNP Paribas İstanbul Open’a, Esenyurt’taki 8 bin seyirci kapasiteli Garanti Koza Arena ev sahipliği yapacak. ATP 250 kategorisindeki toprak kort turnuvasına katılacak 28 tenisçi arasında dünyanın ilk 50’si içindeki Bulgar Grigor Dimitrov, Rus Mikhail Youzhny, Arjantinli Juan Monaco ile Fin Jarkko Nieminen ve 19 yaşındaki Avustralyalı Thanasi Kokkinakis de yer alıyor. Turnuvada ülkemizi, son dönemde 77. sıraya kadar yükselen Marsel İlhan temsil edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ