Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Grand Slams Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da Serena Williams çeyrek finalde - Tenis Haberleri

        Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek kadınlar 1 numaralı seri başı Serena Williams, Svetlana Kuznetsova'yı 2-0 malup ederek çeyrek finale yükseldi.

        İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvanın sekizinci gününde tek kadınlarda Amerikalı tenisçi Serena Williams , dünya kalasmanında 13'üncü sırada yer alan Rus tenisçi Svetlana Kuznetsova ile karşılaştı.

        Karşılıklı alınan sayılar ile başlayan birinci sette skor 5-5 iken yağmur nedeniyle oyuna bir süre ara verildi. Merkez kortun çatısı kapatıldıktan sonra devam edilen oyunda iki tenisçide etkili performans göstermesine rağmen Williams, seti 7-5 tamamladı.

        İkinci sette oyun hakimiyetini tamamen eline geçiren Serena , servis hızını iyice arttırarak maçın dengesini bir anda kendi lehine çevirdi . Derin toplar ile rakibini iyice arka korta hapseden Williams, bu seti de rakibine oyun vermeden 6-0 almayı bildi.

        Böylece Serena Williams, 1 saat 16 dakika süren maçı , 14 ace, 2 çift, 14 basit hata ve 43 puan vuruşu ile 7-5 ve 6-0 ' lık sonuçlarla 2-0 kazandı ve çeyrek finale yükselmiş oldu .

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ