Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Eczacıbaşı sezonu açtı - Voleybol Haberleri

        İstanbul'da bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen açılışa, Eczacıbaşı Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, yönetim kurulu üyeleri ile voleybolcular ve teknik kadro katıldı.

        Etkinlikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Eczacıbaşı VitrA Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, kulübün 50. yılını kutladıklarını belirterek, "50. yılımıza dünya ile Avrupa şampiyonu olarak girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni sezona yine ulusal ve uluslararası başarıları hedefleyerek başlayacağız" dedi.

        Turuncu-beyazlı takımın menajeri Nalan Ural da geniş bir kadro kurduklarını hatırlatarak, "Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi'nde yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. Bu nedenle geniş bir kadro oluşturduk. Takımımızı güçlendirecek önemli transferler yaptık. Takımımıza güveniyor ve iyi bir sezon geçireceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

        Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara ise kadın voleybolu denince akla ilk turuncu-beyazlı kulübün geldiğini vurgulayarak, "İlk yılımda kulübümle çok önemli başarılara ulaştık. İkinci sezonumda daha iyisini yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

        Takımın kaptanı tecrübeli oyuncu Neslihan Demir Güler de, takım olarak geçen seneki enerji ve başarıyı bu sezon yine yakalayacaklarına inandığını kaydetti.

        Basın toplantısının ardından voleybolcular, alışveriş merkezinde kurulan alanda çocuklarla voleybol oynayarak hayranlarına imza dağıttı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ