Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Özkan Mutlugil FIVB yönetim kurulunda - Voleybol Haberleri

        Özkan Mutlugil, daha önce de 36. CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçilmiş ve Finans'tan Sorumlu Asbaşkan olarak görevlendirilmişti.

        FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Özkan Mutlugil, "FIVB Yönetim Kurulu'nda yer almak, dünya voleybolunun gelişimine katkıda bulunmak ve ülkemizin temsili açısından çok önemli. Amacımız Türk Voleybolu'nu her alanda, her yerde, en iyi şekilde temsil etmek. Umuyorum ki, hali hazırda gayet iyi ilişkilerimizin olduğu CEV ve FIVB ile önemli projelere imza atarak Türk Voleybolu'nun değerini daha da yukarılara taşıyacağız" dedi.

        DR. ARY S. GRAÇA YENİDEN FIVB BAŞKANI SEÇİLDİ

        Bu arada 35'inci FIVB Dünya Kongresi'nde, 2012 yılından beri görevini sürdüren Dr. Ary S. Graça yeniden Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Başkanı seçildi.

        Yeniden FIVB Başkanı seçilmesi sonrasında konuşan Dr. Ary S. Graça, "Voleybolun gelişiminin, sportif başarının ve Dünya'da kaç kişiye ilham vereceğimizin bir limiti yok. Başkanlığım süresince voleybol sporunun büyük potansiyeline ulaşması için elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum. Tüm Dünya'daki büyük voleybol ailesine bana ve vizyonuma güvendiği için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ