Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Neslihan Demir: Bizim için rüya gibi - Voleybol Haberleri

        Üst üste ikinci kez dünya şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA’nın iki yıldızı Neslihan Demir ve Tijana Boskovic, HABERTÜRK’e konuştu. Çok mutlu olduklarını belirten iki yıldız, tarihi bir başarının altına imza attıklarını söyledi.

        ‘Demir Leydi’ lakaplı milli voleybolcu Neslihan Demir, “Kulübümüzün 50. kuruluş yılı olduğu için çok özel bir şampiyonluk. Bizim için rüya gibi. Tüm kupaları kazanmak istiyoruz” dedi. Bu sezon kazanılacak 3 kupa daha olduğunu belirten Demir, “Aynı sezondaki tüm kupaları kazanmak çok kolay bir iş değil. Rakiplerimiz VakıfBank, Fenerbahçe ve Galatasaray bu doğrultuda çok önemli takımlar” diye konuştu. 33 yaşındaki oyuncu emeklilik planlarıyla ilgili olarak, “Voleybolu seviyorum. Gücüm yettiği kadar da aktif oyunculuk kariyerimi sürdüreceğim” ifadelerini kullandı.

        ‘MVP OLMAK DEĞİL, ŞAMPİYONLUK ÖNEMLİ’

        Henüz 19 yaşında olmasına rağmen etkili performansıyla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Tijana Boskovic, “Transfer olmadan önce, Zürih’teki Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı seyretmiştim. ‘Umarım benimle de bu başarı yakalanır’ diye düşünmüştüm. Şimdi bu başarının bir parçası olmaktan dolayı çok gurur duyuyorum” dedi. Turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) ödülünün sahibi olan Sırp yıldız, “MVP olmak kazanılmış bir ödüldü. Ancak önemli olan takım halinde Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı kazanmamızdı. MVP olmayı o akşam bıraktıkan sonra ertesi gün daha ne kadar çalışmam gerektiğiyle ilgili düşündüm. Yolun daha çok başındayım” şeklinde konuştu.

        HABERTÜRK SPOR / ERTUĞRUL GÜNEŞ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ