Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor 2018 All Star Hilmi Cem İntepe kimdir? Hilmi Cem İntepe kaç yaşında ve nerelidir?

        Survivor'daki hırsı ile dikkatleri üzerine çeken Hilmi Cem İntepe, izleyiciler tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki Survivor ünlüler takımında yarışan Hilmi Cem İntepe kimdir, kaç yaşındadır?

        HİLMİ CEM İNTEPE KİMDİR?

        19 Mayıs 1992 tarihindeMuğla Yenice’de doğdu. Anne ve babası ilkokul öğretmeni ola İntepe’nin,İstanbul’da yaşayan bir ablası var. İntepe 18 yaşına kadarBodrumGüvercinlik’te yaşadı ve Bodrum lisesinden mezun oldu. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi.

        17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Hilmi Cem İntepe, Muğla üniversitesinde (BESYO)Beden EğitimiSporYüksek Okulunda okumaya devam ediyor. Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında, Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran şampiyon oldu.

        2015 yılında yapılan Survivor All Star yarışmasına Gönüllüler takımından katılan İntepe, yarışmayı 3. sırada tamamladı. Ayrıca;Muhteşem Yüzyıl,Çalıkuşuve Bodrum Masalı dizilerinde ve Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4 ve yakında vizyona girecek Vecihi Hürkuş filminde rol almıştır.

        Haberi Hazırlayan: YİĞİT CAN CIRIK
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ