Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2018 ne zaman başlayacak? 2018 Survivor yarışmacıları kimler?

        Yarışmacıların hayatta kalmak için ve büyük ödül için mücadele ettiği Survivor 2018 için bekleyiş sürüyor. Yarışmanın ne zaman başlayacağını ve yarışmacı kadrosunu araştıran izleyiciler, internet üzerinde "Survivor 2018 ne zaman başlayacak?" ve "Survivor yarışmacıları kimler?" araştırmasını yapıyor. PekiSurvivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları kimler?

        SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Şimdiye kadar birçok kez ekrana gelen Survivor'un yeni sezonu olan Survivor 2018 All Star için bekleyiş sürüyor. Yarışmayı bekleyen izleyiciler, Survivor'un başlama tarihini araştırıyor.

        Konuyla ilgili yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Survivor'un başlama tarihini duyurmuştu. Yapılan açıklamada Survivor'un15 Şubat 2018 tarihinde başlayacağı duyuruldu.

        REKLAM

        SURVİVOR YARIŞMACILARI KİMLER?

        15 Şubat 2018 tarihinden itibaren ekrana gelmeye başlayacak olan Survivor 2018 All Star yarışmasında yarışacak olan isimler de yavaş yavaş belli oluyor. Survivor yarışmacılarından 12'si belli oldu. İşte şimdiye kadar belli olan Survivor 2018 yarışmacıları;

        Hilmicem İntepe

        Murat Ceylan

        Adem Kılıççı

        Nihat Doğan

        Ümit Karan

        Hakan Hatipoğlu

        Cumali Akgül

        Turabi Çamkıran

        Sema Aydemir

        Nagihan Karadere

        Merve Aydın

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ