Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları kimler?

        Yerleşim yerlerinden uzak bir bölgede yarışmacıların hayatta kalma mücadelesi verdiği Survivor yarışması için bekleyiş sürüyor. Acun Ilıcalı yapımcılığında ekrana gelen Survivor yarışmasını bekleyen izleyiciler merakla "Survivor 2018 ne zaman başlayacak?" ve "Survivor 2018 yarışmacıları kimler?" şeklinde arama yapıyor. Peki Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları kimler? İşte detaylar.

        SURVİVOR 2018 ALL STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Türkiye'de11 sezon ekrana gelen Survivor yarışması, 2018 yılında "Survivor 2018 All-Star" adıyla ekrana gelecek. Acun Ilıcalı tarafından yapımcılığı üstlenenyarışmada yarışmacılar ilk olarak iki grup halinde, yarışmanın sonlarına doğru ise tek grup olarak bireysel şekilde yarışacak.

        REKLAM

        İzleyiciler tarafından merakla beklenen Survivor 2018 All-Star, programın yapımcısı Acun Ilıcalı tarafından yapılan duyuruya göre 15 Şubat 2018 tarihinde başlayacak.

        SURVİVOR 2018 ALL STAR YARIŞMACILARI

        15 Şubat'ta başlayacak olan Survivor 2018 yarışmasında boy gösterecek olan ilk 11 yarışmacı belli oldu. Daha önceki sezonlarda yarışmacı olarak Survivor'da yer alan Survivor yarışmacıları, Survivor 2018'de de yarışacak. İşte Survivor'a katılacağı belli olan 11 yarışmacı;

        Hilmicem İntepe

        Murat Ceylan

        Adem Kılıççı

        Nihat Doğan

        Ümit Karan

        Hakan Hatipoğlu

        Cumali Akgül

        Turabi Çamkıran

        Sema Aydemir

        Nagihan Karadere

        Merve Aydın

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ