Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 Türkiye - Yunanistan karşılaşmasını kim kazandı?

        Survivor'dan kim gitti? sorusu bu akşamın cevabı en çok merak edilen sorusu oldu. Survivor'da bu akşam bu akşam ödül oyunun hemen ardından dün akşamki bölümde ada konseyinden çıkan eleme adaylarıyla ilgili oylama sonucunu Acun Ilıcalı duyurdu. İşte Survivor 2018'in bu hafta elenen yarışmacı ve Survivor'ın bu akşamki bölüm özeti...

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'da bu hafta Gönüllüler takımından bir kişi elendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı yarışmacıları tarafından yapılan oylama sonucu adaya veda edecek 3 eleme adayından ada konseyinde en çok oyu İpek olmuştu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagihan Karadere de kural gereği bir kişiyi eleme adayı olarak şeçmişti. Nagehan, Ramazan'ı eleme adayı olarak belirlemişti.Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı seçilen Funda ise 3. eleme adayı olarak Birsen'i belirlemişti.

        Acun Ilıcalı bu akşam yayınlanan bölümün sonunda noter huzurunda yapılan oylama sonucunda İpek'in elendiğini açıkladı. İpek Yaşar bu hafta adaya veda eden isim oldu.

        SURVİVOR 28. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Survivor'da bu akşam ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı. Ödülle birlikte karınlarını iyice doyuran Ünlüler Takımı Yunan Takımı ile karşı karşıya gelecek. Gönüllüler Takımı ise oyunun ardından hem mağlubiyetin değerlendirmesini yaptı, hem de kimin eleneceği üzerine tahminlerde bulundu. Ünlüler Takımı, Yunan takımı ile kıyasıya mücadeleye girdi ve 9 - 9'dan durumu 10 - 9 yapmayı başararak mücadeleyi kazandı. Peki Survivor'dan kim elenecek? İşte Survivor 28. bölüm fragmanı:

        GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

        Survivor 2018 All Star kadrosunda bulunan Nihat Doğan geçtiğimiz hafta Survivor eleme konseyinde SMS sonuçlarında en az oyu alarak yarışmaya veda etti.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ