Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor dokunulmazık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor son bölüm

        Survivor eleme adayları kimler oldu?Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? soruları bu akşamın Survivor izleyicileri tarafından sorulan soruların başında geliyor. Survivor'da birleşme partisi sonrasında ilk eleme adayları bu akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden takım tarafından belirlendi. Her iki takımda bir kişi daha eksilmemek için kıyasıya mücadele etti. İşte Survivor son bölüm özeti...

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bu akşam dokunulmazlık için oynanan oyunun parkuru, her iki takımın yarışmacılarını da çok zorladı. Parkurda sık sık kafaları çarpan yarışmacılar denge kaybı yaşadı. Dokunulmazlık oyununu önde götüren Ünlüler takımı uyunu 10 - 3 kazandı. Oyun sonrasında dokunulmazlık sembolünü Ümit Karan aldı.

        REKLAM

        BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Nagihan ile son ikiye kalan Hilmi Cem, bireysel dokunulmazlık kolyesini kazandı. Oyun sonrasında konseyde kimin isimlerinin yazılacağı üzerine diyaloglar yaşandı.

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

        Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, biraz sonra yapılacak konseyde iki kişinin ismini belirleyecek. Bireysel dokunulmazlık oyunundan sonra, dokunulmazlığı kazanan Hilmi Cem'e Hakan'dan bir teklif geldi. Hakan, Hilmi Cem'den kendisinin ismini söylemesini istedi. Yarın ki dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımının kazanması durumunda, Hakan'ın karşısına güçlü birini çıkarmaya göze alamayacağı için güçsüz birini çıkaracağını düşündükleri bir strateji yapmaya çalışacaklar. Konseyde uzun uzadıya gergin haftanın değerlendirilmesi yapıldı. Daha sonra Gönüllüler takımı teker teker eleme adayı için isim yazdı. Oylama sonucunda 4 Yağmur, 3 Murat ve 1 Damla çıktı. Böylece YAĞMUR ilk eleme adayı oldu. Hilmi Cem, adada belirledikleri stratejiden vazgeçtiklerini belirterek, kadın yarışmacı sayısını dengelemek için Birsen'in ismini verdi. Böylece ikinci eleme adayı BİRSEN oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ