Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor kim elendi? Adadan kim gitti? 4 Haziran Survivor toplu SMS sonuçları! Yeni bölüm fragman yayında

        Survivor 89. yeni bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Survivor'ın bu bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler, ikinci dokunulmazlık oyununu ise Gönüllüler kaybetti. Ünlülerde, takım arası yapılan oylama sonucu birinci aday Turabi oldu, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal ise ikinci eleme adayı olarak Ümit Karan'ı söyledi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde ise birinci aday Hakan olurken, bireysel oyununu kazanan Nagihan, takımından iknci eleme adayı olarak Damla'yı söyledi. Yapılan toplu SMS oylaması sonucu elenen isim belli oldu. Survivor kim elendi? Adadan kim gitti? Survivor'da elenen isim kim? Survivor'da Turabi mi, Ümit Karan mı, Hakan mı, Damla mı elendi? İşte Survivor 89. bölüm eleme detayları...

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        REKLAM

        Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Survivor'ın ilk dokunulmazlık oyununda kaybeden Ünlüler'de ada konseyinde birinci aday olarak Turabi'nin ismi yazılırken, ikinci eleme adayı olarak Ümit Karan seçildi. 86. bölümde yayınlanan ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, üçüncü eleme adayı olarak Hakan'ı potaya koydu. Dördüncü eleme adayı ise Damla oldu.

        Survivor'ın final sahnesinde Acun Ilıcalı tarafından toplu SMS oylaması sonuçları açıklandıve adaya veda eden isim belli oldu. Yapılan SMS oylaması sonucuna göre, Ümit Karan adaya veda eden isim oldu.

        Ümit Karan elendikten sonra şu sözleri söyledi;

        "42 yaşındayım burada genç arkadaşlarla yarışmak bana büyük keyif verdi. Oğlum için yarıştım, onu gururlandırmak için. Kolay olmadı benim için tabi. Çok düştüm, çok kalktım ama hiç bir zaman pes etmedim. Burada çok anım var. Bu anılarımı ömrümün sonuna kadar saklayacağım." Ümit Karan tek tek yarışmacılar ile ilgili iyi dileklerini dile getirerek adaya veda etti.

        SURVİVOR 90. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ