Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor Melih Özkaya kimdir? Melih Özkaya kaç yaşında, nereli?

        Melih Özkaya kimdir? Survivor 2018'de Gönüllüler takımında yer alan Melih Özkaya'nın hayat hikayesi seyirciler tarafından merak edilen isimlerden birisi. Peki, Melih Özkaya kimdir? Melih Özkaya kaç yaşında? İşte Melih Özkaya'nın hayat hikayesi...

        SURVİVOR MELİH ÖZKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        Melih Özkaya, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2011 yılında kamera önü eğitimi alarak oyunculuk eğitimine başlayan Özkaya, 2012 yılında Yer Gök Aşk adlı diziye üçüncü sezonda dahil oldu ve rol aldı.

        Çocuk yaşlardan beri sporla ilgilenen Melih Özkaya, bir süre amatör ve kısa vadeli çalışmalar yürüttükten sonra profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı.

        Profesyonelliğine kadar 15 yıl boyunca voleybol oynayan Özkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde altyapıda oynamaya başladı.

        8 yıl süren profesyonel voleybol oyunculuğu döneminden sonra 2. Lig voleybol takımlarının formalarını giymeye başlayan Melih Özkaya, Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı. Melih Özkaya, aynı zamanda 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ