Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor New York ödülünü kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı? (Survivor son bölüm)

        Survivor ödül oyunu bu akşam, büyük bir rekabete sahne oldu. Ödül büyük olunca Survivor yarışmacıları da o kadar yüksek rekabetle oyunları oynuyor. Survivor'da bu akşam New York ödülü vardı. Kadınlardan bir yarışmacı ve erkeklerden bir yarışmacı New York'a gitmeye hak kazandı. İşte Survivor son bölüm özeti.

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor New York ödülü için kıyasıya rekabet vardı. Ünlüler takımı son dokunulmazlıkta kendi arkadaşlarından Merve'ye veda etmeleriyle büyük moral bozukluğu yaşadı. Gönüllüler takımının sayıca üstünlüğü de adaların birleşmesinin ardından Ünlüler takımı için büyük sorun yaratıyor. Bu akşamki Survivor New York ödülü çok büyük bir rekabete sahne oldu. Oyunu kadınlarda Nagihan, erkeklerde Hakan kazandı. Hakan yanında Murat'ı da New York'a götürürken, Nagihan yanından Hilmi Cem'i New York'a götürdü.

        REKLAM

        SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

        Survivor'da dün yapılan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ile Nagihan, eleme için birer isim çıkardı. Adem ile Nagihan'ın kararından önce ada konseyinde bir oylama yapılacak ve ilk eleme adayı belirlendi. Oy çokluğu ileMERVEilk eleme adayı oldu. Adem eleme adayı olarakHAKAN'ın ismini söyledi. Nagihan ise üçüncü eleme adayınıSEMAolarak belirlemişti.Acun Ilıcalı, ada konseyinde rakiplerinden daha az oy alarak Survivor'a ve final hayalerine veda eden ismi açıkladı. Survivor'da elenen isimMERVEoldu. Merve "Buraya kadarmış. ama bu sene çok sakatlıklar yaşadım Survivor'da. Bu beni psikolojik olarak da vurdu. Söyleyecek çok bir şey yok. Herkese çok teşekkür ederim." dedi. Merve arkadaşlarına veda ederek Dominik'ten ayrıldı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ