Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Nihat Doğan Survivor'da diskalifiye oldu! - Survivor Nihat Doğan kimdir, kaç yaşındadır?

        Nihat Doğan Survivor 2018 yarışmasından diskalifiye olunca sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü şarkısı ve sunucuNihat Doğan'ın biyografisi...

        NİHAT DOĞAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        Nihat Doğan, 13 Şubat 1976 (42 yaşında) tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 15 yaşındayken babasını kaybeden Doğan, aile büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istedi ancak gitmek istemediğinden dolayı İstanbul'da kaldı. İstanbul Avcılar'da bir çay bahçesinde istek üzerine şarkı söyleyen Doğan, orada bulunan ve Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Ancak Almanya'da istediği başarıyı yakalayamayacağını düşünüp yeniden Türkiye'ye döndü.

        REKLAM

        Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başlayan Nihat Doğan, 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

        Albümleri

        1994 - Kırdın Kalbimi

        1996 - Ayrılık Acı Bir Şey

        1998 - Anlamıyorlar

        2000 - Dayan Yüreğim

        2001 - Züleyha

        2002 - Zor Gelir

        2004 - Seve Seve

        2005 - Bitanesinden Bitanesine

        2007 - Allah Belanı Versin

        2009 - 1071

        NİHAT DOĞAN DİSKALİFİYE OLDU

        Dokunulmazlık oyununda Melih Özkaya'ya karşı mücadele eden Nihat Doğan, rakibine faul yaparak iki ihtar aldı. Bu nedenle oyunda sayı Melih'in oldu.

        Melih'in "Yumruk attı" itirazının ardından hakem görevini de üstlenen Acun Ilıcalı, "Nihat Doğan'ın ihtarı vardı. Tekrar ihtar alarak diskalifiye oldu" açıklamasını yaptı.

        ÜNLÜLER TAKIMINDAN ECEM DE DİSKALİFİYE OLMUŞTU

        Survivor 2018'e Gönüllüler takımında başlayan ve daha sonra Acun Ilıcalı'nın açıklama yapmasının ardından takım arkadaşlarının oylaması sonucu All Star takımına geçen Ecem Karaağaç, Survivor 2018'den diskalifiye edildi. Survivor'ın geçtiğimiz gün yayınlanan 13. bölümünde Ecem'in Survivor'da yarışamayacağı açıklandı. Fiziksel sağlık problemleri yüzünden yarışmanın doktoru Ecem'in yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı ve Ecem'in Survivor macerası sona erdi.

        14 Temmuz 1991 tarihinde dünyaya gelen Ecem Karaağaç, boks, fitness ve futbol ile ilgileniyor. 6 yaşında bu yana spor yapan Karaağaç, 2016 yılında yayınlanan Göz6 programında finalde ikinci olmuştu ve Survivor 2017'ye katılamamıştı. Survivor 2018'de yarışma fırsatı bulan Ecem, 7 yıl profesyonel basketbol oynamış ve 3 yıl profesyonel yüzücülük yapmıştır.

        GEÇEN HAFTANIN KAZANANI ÜNLÜLER TAKIMI

        Survivor'da Salı akşamı oynanan ödül oyununda 4 aşamalı bir oyun oynandı. Ödül oyunun sahibi 10-4 skorla Ünlüler takımı oldu. Nihat ile Damla arasında oyun öncesinde yaşanan gerilim, oyundan sonra tatlıya bağlandı. Nihat, Damla'dan özür diledi. Baraka için oynanan oyunda ise, Ümit Karan, Turabi, Anıl ve Ramazan karşı karşıya geldi. Ünlüler takımı barakayı da 5-0'lık skorla Gönüllüler'den almayı başardı.

        Çarşamba akşamı oynanan ödül oyununda da kıyasıya mücadele yaşanmış ve Gönüllüler takımı son anda oyunu kaybetti.

        Hafta sonu oynanan tüm oyunları da Ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımı ödül almanın ve eleme riskinden kurtulmanın yanı sıra Cumartesi akşamı Romanya takımı ile yapılan karşılaşmanın da galibi oldu.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ