Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Taksim'de Palalı' lakaplı Sabri Çelebi'yi vuran kişi tutuklandı

        Taksim'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan ‘Palalı' lakaplı Sabri Çelebi'yi vuran Ferzende E. tutuklandı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, İstanbul'da 4 yıl önce Gezi Parkı eylemcilerine ‘Pala' ile saldıran ve bir kadına tekme atan Sabri Çelebi'nin Taksim'de ayaklarından vurulması olayı ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Taksim'deki silahlı kavgada Sabri Çelebi'yi ayaklarından vurduğu iddia edilen Ferzende E., polis tarafından yakalandı. Soruşturmanın ardından Ferzende E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ

        Lamartin Caddesi üzerinde 21 Kasım akşamı meydana gelen olayda; aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Kavga sırasında silahlar kullanıldı ve bacaklarından vurulan Çelebi yaralandı. Olaydan sonra güvenlik kamera görüntülerinden kimliği tespit edilen Ferzende E.'nin Çelebi'yi vurduğu belirlendi. Sabri Çelebi ile aralarında husumet olduğu iddia edilen Ferzende E.'nin daha önce çeteden polise geliş kaydı oludğu belirtildi. Sabri Çelebi, 10 ay önce Libyalı işadamı Ahmad Ali O.'yu tehdit ettiği iddiasıyla 2 adamıyla birlikte tutuklanmış ve bir süre sonra da tahliye olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ