Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Tekirdağ’ın plaka kodu olan 59 rakamından esinlenilerek bir araya getirilen bin 59 öğrenci ile dev Türk Bayrağı ve Atatürk koreografisi oluşturuldu.

        Çorlu’da sabah saatlerinde başlayan programda ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Ardından protokol üyelerinin de yer aldığı kortej Atatürk Meydanı’nda Havuzlar Cumhuriyet Parkı’na kadar yürüdü.

        Burada da Çorlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan program sunuldu. İlk olarak şarkılar seslendiren toplam bin 59 öğrenci daha sonra alana yayıldı. Ellerinde taşıdıkları kartonlarla Atatürk portresi ve Türk bayrağı oluşturan öğrenciler büyük beğeni kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler