Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilk olarak 11 ilçenin evsel atığının toplandığı Demirli Düzenli Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni gezip incelemelerde bulundu. Tesisi gezen Başkan Albayrak, yakın bir zamanda ihalesi yapılacak olan Çöpten Enerji Üretimi ve Entegre Tesisi konusunda da değerlendirmelerde bulundu.

        Başkan Albayrak, Demirli Düzenli Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin ardından Hacıköy Mahallesi'ndeki Asfalt Plenti'nde de incelemelerde bulundu. Asfalt ve yol çalışmaları sezonunun başlaması ile birlikte tam kapasite devreye giren Süleymanpaşa İlçesi Hacıköy Mahallesi'ndeki Asfalt Plenti'nde incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

        İncelemelerin ardından Barbaros Mahallesi'ni ziyaret eden Albayrak, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden, talep ve ihtiyaçları dinleyen Albayrak vatandaşlara iyi haftalar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler