Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2. Dönem Kuşak Sınavı, Malkara’da 60 öğrencinin katılımıyla yapıldı.

        Malkara 14 Kasım Kapalı Spor Salonun'da yapılan etkinlikte, bir üst kemere geçmek için öğrendiklerini komisyona sunan öğrenciler, sınav sonunda başarılı olarak başarı belgelerini ve yeni kemerlerini aldı.

        Halk Eğitim Merkezi çatısı altında faaliyet gösteren tekvando kursunun antrenörü aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Hüsnü Çal, “Malkara ilçemizde tekvando sporu çok seviliyor. Çocuklarımız ve genç kardeşlerimiz bu spor dalına çok ilgili. Amacımız, Malkara’da spor yapma alışkanlığını herkese kazandırmaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi çağımızın büyük belası uyuşturucudan uzak tutmak için anne ve babalara önerim; çocuklarınıza mutlaka spor yaptırın" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler