Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediye Başkanlığı ve Ergene Kent Konseyi işbirliği ile geleneksel hale getirilerek bu yıl da gerçekleştirilen Atatürk Koşusu vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

        Atatürk Koşusu'na Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Ayça Çevikelli, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

        5 kilometre üzerinden 3 farklı kategoride değerlendirilerek çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen yarış Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in startı ile İğneler Mahallesi’nden başlayıp Pınarbaşı Mahallesi’nde son buldu.

        Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Her yıl düzenlediğimiz Atatürk Koşusu'nu bu yıl da gerçekleştirdik. Organizasyonumuza teşrif ederek katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

        Yarış sonunda dereceye giren vatandaşlara Pınarbaşı Mahallesi’nde düzenlenen tören programıyla madalyaları takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler