Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeline 2531 Mayıs Etik Haftası etkinlikleri çerçevesinde etik kültür eğitimi verildi.

        25 Mayıs Dünya Etik Günü ve 2531 Mayıs Etik Haftası etkinlikleri kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik olarak Kamuda Etik Kültürü konulu eğitim programı düzenlendi.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü tarafından gerçekleştirilen eğitimde, personele "Kamu Görevlileri Etik Kurulu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, Kamu Görevlileri Etik Kurulunun Görev ve Yetkileri, Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri ile Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Etik ile ilgili başlıca yasal düzenlemeler" hakkında bilgi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler