Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Kırsal Turizm Projesi kapsamında Şarköy ilçesinin Uçmakdere Mahallesi ile Malkara ilçesinin Elmalı Mahallelerinde "Ambalaj Atıklarımız Değerleniyor, Kırsal Mahallelerimiz Güzelleşiyor" etkinliği gerçekleşti.

        "Ambalaj Atıklarımız Değerleniyor, Kırsal Mahallelerimiz Güzelleşiyor" etkinliği kapsamında Uçmakdere ve Elmalı Mahallelerinde atık kutulara çiçekler ekilerek mahalle sokaklarına yerleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonunda Uçmakdere ve Elmalı Mahalleleri renklendi.

        Etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler