Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde yabancı uyruklu 16 şahıs ve bu şahıslara organizatörlük yapan 2 kişi yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı Avcılar köyünde jandarma ekiplerinin devriye faaliyetleri sırasında, şüphe üzerine durdurulan bir araçta 16 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Olay yerinde yapılan incelemede yabancı uyruklu şahıslara organizatörlük yaptıkları iddia edilen C.C. ve R.İ.S isimli şahıslar gözaltına alındı.

        Öte yandan araç sürücüsü C.C. ile yapılan görüşmede sürekli birisini kendisini telefonla yönlendirdiği de ortaya çıktı. Sürücü C.C.’yi yönlendirdiği iddia edilen K.T. de jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Sürücü C.C.’ye biletsiz yolcu taşımaktan idari para cezası uygulandı. 16 yabancı uyruklu şahsın arasında bulunan 3 Pakistan ve 1 Iraklı göçmene ise idari yaptırım kararı uygulandı.

        Şüpheli R.İ.S. ve C.C. savcılık ifadesi alınmasının ardından serbest bırakıldı. K.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Yakalanan 16 yabancı uyruklu şahıs Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler