Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’da jandarma ekipleri tarafından il genelinde 80 ekip, 300 personelle yapılan dev operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 20 kişi yakalandı.

        Tekirdağ ve ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik metruk bina, sokak araları, eğlence mekanları, park ve bahçelerde geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından drone destekli 80 ekip, 300 personel, 1 uyuşturucu madde tespit köpeği ile düzenlenen operasyonda metruk bina ve araçlar kontrol edilerek, 8 bin 230 kişinin GBT sorgusu yapıldı ve aranan 20 kişi gözaltına alındı.

        Öte yandan yapılan aramalar kapsamında, 18 araç trafikten men edilirken 3 adet tabanca, 4 bin 500 dolu makaron, 190 litre kaçak içki ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler