Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Testere'nin son filmi Stephen Curry'e ilham oldu!

        2004 yılında vizyona girmesiyle olay yaratan ve hakkında birçok tartışma yapılan Testere (Saw), film endüstrisinde önemli bir başlangıca imza etmiş bir seri. Ey Popcorn ahalisi sizi germek değil amacımız ama Testere (Saw)'nin rahatsız edici sahnelerden oluştuğu ve izleyiciyi kan ter içinde bıraktığını söylemek boynumuzun borcu!

        Serinin yeni halkası 3 Kasım'da Testere: Jigsaw Efsanesi vizyona giriyor. Cadılar Bayramı haftasında Amerika'da vizyona giren film gişede büyük işler başardı.

        Filmin başarısı öylesine büyük ki 7'den 70'e herkesin ilgisini çekiyor. Öyle ki Warriors takımının yıldız basketbolcusu Stephen Curry de ikonik Jigsaw karakterine kayıtsız kalamayan isimlerden biri. Yıldız oyuncu Cadılar Bayramı'nda filmin efsaneleşmiş karakteri Jigsaw // John Kramer kılığına girerek bisiklet şovu yaptı.

        Stephen Curry'nin bisikletiyle dolaştığı video Warriors'un resmi Twitter hesabında paylaşıldı:

        Testere'nin son filminin konusuna gelecek olursak: şehrin dört bir yanında işlenen cinayetler yüzünden sokaklarda cansız bedenler bulunmaya başlanır. Bırakılan kanıtlar da John Kremer'i işaret eder ancak, Jigsaw adıyla da bilinen John Kramer yıllar önce öldürülmüştür.

        Film vizyona girmeden önce fragmanını izlemek isteyenler:

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ