Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Tokat'ın Zile ilçesinde kavşakta uçamayan karga araç sürücülerine zor anlar yaşatırken kuşun yardımına zabıta ekipleri yetişti.

        Zile ilçesinde uçamayan karga hem kendisi hem de araç sürücüleri için zor anlar yaşattı. Vatandaşların belediyeyi araması üzerine bölgeye gelen zabıta ekipleri kuşu yakalamak için çaba harcadılar. Zabıta ekiplerinin elinden kurtulan karga araçların olduğu trafikte kaçmaya başladı. Bir vatandaşın yakalaması ile kurtarılan karga zabıta ekipleri tarafından gerekli kontrollerin yapılması için belediye veteriner ekiplerine teslim edildi.

        Zile Belediyesi Zabıta Müdürü Metin Günfer, vatandaşlardan ilçenin en işlek meydanında uçamayan bir karganın trafik kazasına sebebiyet vereceği ihbarını aldıklarını, zabıta ekiplerinin gerekli müdahaleyi yaparak uçamayan kuşu yakalayıp tedavi altına aldıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler