Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Zile'de doğalgaz çalışması sonrası başlayan yol onarım çalışmaları ile toplamda 50 bin metre kare alanın asfaltlanması planlanıyor.

        Zile Belediyesi; Zincirli Süfla Mahallesi Namzet Sokağı, Şehit Niyazi Petek Caddesi, Şehit Çetin Yurtseven Sokak, Özbey Sokak ve Serap Sokakta başlayan asfalt çalışması tamamlandı. Çalışmalar devam ederken asfalt çalışması öncesi içme suyu, kanalizasyon ve kaldırım çalışmaları da giderildi.

        Zile tarihinin en büyük yol yapım çalışmasını yaptıklarını belirten Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, “ilçemizde doğalgaz çalışmasının başlamasından bugüne kadar muhtelif cadde ve sokaklarda bulunan asfalt yollarımızda yer yer bozulmalar meydana gelmiştir. Ayrıca kış ayından bu tarafa tahrip olan bozulan yolların yenilenmesi çalışmalarımız gece gündüz demeden aralıksız devam etmektedir. Bizler bir taraftan bozulan yolları yapıyor bir taraftan da asfalt atılmadan önce alt yapı sorunlarını çözüyoruz. Yapılan bu çalışmalar halkımıza hayırlı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler