Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu önünde kurulan iftar çadırına öğrenciler başta olmak üzere vatandaşlar ilgi gösteriyor.

        Tokat Belediyesi tarafından geleneksel olarak kurulan iftar çadırında günlük olarak yaklaşık 2 bin 500 kişiye yemek veriliyor. İftar saati öncesinde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara 3 noktada kurulan stantlardan yemek veriliyor. Öğrenciler başta olmak üzere her yaştan insanın birlik ve beraberlik duygularının yoğun olduğu Ramazan Ayında iftarlarını birlikte açmanın heyecanını yaşıyor. İftar çadırında hergün bir hayırseverin katkıları ile yemek veriliyor. Tokat Valisi Ömer Toraman, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dursun Sansar iftar çadırında vatandaşlara yemek ikram ederek, iftar çadırına gelenlerle sohbet etti. Protokol vatandaşlarla birlikte iftar yaparken,İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından yemek sonrasında dua okundu.

        Tokat Valisi Ömer Toraman, rahmet, yardımlaşma, dayanışma ayı bir sürü vasfı var içinde bulunduğumuz ayıda vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Burası yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneğidir. Belediye başkanımıza ona destek veren hayır sever iş adamlarımıza çalışma arkadaşlarına hepsine çok teşekkür ediyoruz. Buradaki sayı her yıl artarak katlanarak devam ediyor. Bu iyilik göstergesidir. Milletimiz iyilik sever yardım sever bir millet. Tokat’ta da bunun güzel bir örneğini yaşıyoruz" dedi.

        Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ise Ramazan'ın kırgınlıkların bitirildiği, insanların bir arada olduğu bir ay olduğunu ifade ederek, "Ramazan ayında sofralar ne kadar şen, bir ve beraber olursa bizlerde bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz.. Bugün burada bunu gördük. Emeği geçenlere, hayırseverlere teşekkür ediyorum. Bu iftarımızı halkımızla birlikte güzelce açtık" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler