Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için sabahın erken saatlerinde oy kullanmaya giden vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

        Tokat'ta kayıtlı 425 bin 43 seçmen bin 693 sandıkta oy verme işlemlerine saat: 08.00'de başladı. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde vatandaşlar seçmen kağıtlarıyla birlikte oy atacakları sandıkların başına geldi. Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde oy kullanacakları sınıfların önünde kuyruk oluşturdu. Yaşlılara öncelik tanınan oy kullanma işlemlerinde seçim görevlileri kabinlere vatandaşın cep telefonu ile girmemesi için uyarıda bulundu. Polis, oy verme işlemlerinin yapıldığı bölgelerde geniş güvenlik önlemi aldı. Bazı ilçelerde YSK'nın oy verme günü okullardaki kantinlerin açık bulundurulmasında engel bulunmadığına dair kararına rağmen kantinlerin kapatılmasını eleştiren sandık görevlileri sorunun aşılmasını istedi. Vatandaşlar 17.00'ye kadar oy verme işlemini gerçekleştirebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler