Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - World Boxing Organization (WBO) Avrupa şampiyonluk unvan koruma maçları Trabzon'da gerçekleştirildi.

        Trabzon Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda, EC BOXING Kulübünce organize edilen etkinlik, boksörlerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

        Organizasyonda sıralama maçlarında, Alman Mario Daser, Brazilyalı rakibi Caludio Morroni Porto'yu, Tarık Sözer, Ukraynalı rakibi Ikmat Mirzoev'i, Seyda Keser, Gürcü boksör Giorgi Makishvili'yi, Ali Eren Demirezen de Gürcü Tornike Puritchamiashvili'yi nakavt ile yendi.

        Unvan maçlarında ise Almanya şampiyonu Hüseyin Cinkara, Belaruslu rakibi Yuri Bykhautsou'yu, kıtalar arası şampiyon Fırat Arslan, Ganalı rakibi Isaac Paa Kwesi Ankrah'ı nakavtla mağlup ederek WBO kemerlerinin sahibi oldu.

        Gecenin son unvan maçında da Trabzonlu boksör Fatih Keleş, karşılaşma sırasında Rus Maxim Churbanow ile kafa kafaya çarpıştı. Hakem, Rus boksörün kafası yarıldığı için maçı iptal etti. Kemer, 3 kez Avrupa şampiyonu olan Fatih Keleş'te kaldı.

        Organizasyona, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Trabzonsporlu futbolcu Yusuf Yazıcı ile çok sayıda davetli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler